Ihmeellinen elämä ymärillämme; asiat joista inspiroidun

13:27 Vkristiina 0 Comments

Ensimmäisenä asiana ovat ihmiset ympärilläni, joista tärkeimpänä nostan perheeni. Perheeni jaksaa aina innostaa minua uusiin seikkailuihin eikä koskaan sano, etten pysty tekemään jotakin asiaa. Varsinkin sellaiset vähän erikoisemmat syvälliset keskustelut ovat perheessämme parasta. Rakastan niitä monia päivälliskeskusteluja päivän polttavimmista aiheista eritoten politiikasta käytävät keskustelut (siitä käydään aina vanhempieni luona paljon keskustelua). Elämää tietenkään unohtamatta.

Visuaalisesti minua inspiroi monikin asia mutta taiteet on yksi niistä monista asioista, jotka minua inspiroi oli sitten kyse maalauksista, valokuvista, musiikista jne. Taide on elämää mistä ei voisi olla inspiroitumatta. Taiteista nostan vielä erityis huomioon tanssin liike, eleet, tarina, musiikki yhdistyneenä mahtavaksi teokseksi. Minua inspiroi on tanssissa se että, vaikkakin en itse osaa tanssia niin nautin suurella sydämellä siitä kun esimerkiksi pääsen katsomaan balettia.

Edit 20.12.2018 kuvan vaihto Pixabay; https://pixabay.com/photo-3057517/

Visuaaliseen taiteeseen liittyen minua totta kai inspiroi myös muoti kaikessa ihmeellisyydessään. Koska mikä on ihmeellisempää kun nähdä persoonallisesti pukeutuvia ihmisiä elämää mihin kytkeytyy tarinaa ja tyyliä.

Photo by Godisable Jacob from Pexels.com edit 20.12.2018
Ympäristö jossa elän. Kauniit rakennukset ja Suomen kaunis luonto kaikkine vuoden aikoineen. Luonnon raivokkuus ukkosen aikana tai pelityyni järvimaisema kesäiltana ja kuulet sen käen laulun. Tämä näkyykin vahvasti ottamissani valokuvissa.

Sateen jälkeen mökillä v.2015 © Vkristiina edit 20.12.20180 kommenttia:

Content by Veera.I. Sisällön tarjoaa Blogger.