Keskikesän taikaa

10:59 Vkristiina 0 Comments

Perjantaina lähdin vanhempieni ja sisaren pojan kanssa aikaisin aamulla kohti Kymenlaakson kauniita maisemia, juhannuksen viettoon. Matka meni hiukan tokkuraisesti aikaisen lähdön takia.  Noin puolelta päivin saavuimme paikan päälle ja ihana keskipäivän aurinko tervehti meitä läsnä olollaan. Lounaaksi söimme maittavaa jauhelihakeittoa.
Veljeni ja hänen avopuolisonsa ja heidän pikkuisensa olivat myös saapuneet edellis-iltana paikalle.  Siitä se rauhallinen perhe juhannus sitten lähti liikkeelle.

© Vkristiina 


Seuraavana päivänä heräilimme ensin rauhassa ja söimme hiukan aamupalaa ja sitten oli taas leikin aika. Ensin vähän piirreltiin puuväreillä ja sitten kokeiltiin uusia tuttavuuksia vesivärien kanssa. Se oli kauhean jännää pikkuisten mielestä. Illemmalla saunottiin ja käytiin heittämässä talviturkit yllättävän lämpimään järviveteen. Saunan jälkeen aikuiset rentoutuivat Moulin Rouge elokuvan(minä keskityin elokuvaan :D] ja keskustelun parissa.

© Vkristiina

© Vkristiina

© Vkristiina

© Vkristiina

© VkristiinaSunnuntaina olikin jo kotiin paluun hetket käsillä jotkut olisivat halunneet jäädä vielä hetkeksi mutta arki kutsui jo takaisin. 

© P.Vilen

0 kommenttia:

Content by Veera.I. Sisällön tarjoaa Blogger.