Mietteitä tyylistä

15:08 Vkristiina 0 Comments

"Muoti vaihtuu vain tyyli säilyy ennallaan" -Coco Chanel.

Tyylikäs sanaa kuulee usein viljeltävän. Mikä on tyylikästä?

Tyyli käsittteenä on kaikessa yksinkertaisuudessaan tämä; Oman persoonallisuuden esiintuomista. Tyyli tulee meistä sisältä, miten käyttäydyt, miten kannat itseäsi. Vaatteet ovat loppujenlopuksi aika pieni osa tyylikkyyttä. Niillä voi luoda sen viimeisen silauksen.
Tämän takia minusta on hassua kun muotilehdissä puhutaan tyylikkyydestä ja sanotaan ole hyvä tässä ostoslista.  Tyyliä kun ei voi sinänsä ostaa. Mutta hyviä uutisia sitä voi kyllä kehittää. Minulle tyyli tulee sisältä päin eli se on siis hyvää oloa ja yksinkertaisia vaatteita. Yksinkertaisilla vaatteilla tarkoitan sitä että niitä pystyy yhdistämään mahdollisemman monen muun vaatekappaleen kanssa.


Kuvan lähde Pixabay; https://pixabay.com/photo-2572866/ Päivitetty 20.12.2018Kun ottaa muutaman seikan huomioon kun haluat olla tyylikäs osta laadukkaita kestäviä vaatteita (siis niitä äidiltä tyttärelle kestäviä vaatteita). Ajattomuus on siis hyvin tärkeää jos aikoo olla tyylikäs. Vaatteiden leikkaus on otettava huomioon jos vaate ei istu päälläsi se ei voi myöskään olla tyylikästä. Hyvin istuva vaate sujahtaa vain päällesi joka kerta siihen ei tarvitse ahtautua.

Muodin oikkuja ei tarvitse seurata ollakseen tyylitajuinen. Riittää vain kun tiedät minkälaiset vaatteet sopivat omalle kehollesi.
Yksi tärkeä seikka on myös se että voi olla myös tyylikäs pienellä rahalla, kun ostaa kerralla kestävää niin ei tarvitse olla koko-ajan juoksemassa vaatekaupoissa.

Kun näin siis ajattelee voikin olla hyvinkin kestävän vaatekaapin edessä poissa pikamuodin kourista.0 kommenttia:

Content by Veera.I. Sisällön tarjoaa Blogger.