Summertime and the living is so Fine

17:56 Vkristiina 0 Comments

Lomakin tuossa loppui tällä viikolla itse asiassa maanantaina ja paluu arkeen odotti tiistaina. Mutta ei siitä arjesta vielä nyt sen enempää...
Lomaa mahtui ihan kaikenlaista oli lepoa, häähumua, kotimaan matkailua, hyvää ruokaa ja seuraa sekä kirppistelyä. Säiden puolesta loma alkoi hiukan tahmeasti koska satoi vettä mutta tämähän ei minua haitannut koska nukuin päikkäreitä  ja välillä kun luovuus iski otin vesivärit esiin ja rupesin maalailemaan. Ensimmäisen loma viikon siis kruunasi se kun yksi vanhimmista ja rakkaimmista ystävistä sanoi tahdon Pyhän Henrikin Kirkossa. Sää oli mitä mainioin sinä päivänä pieni auringon paiste ja lempeä tuuli.

© Vkristiina 


Toiseen lomaviikkoon tultaessa säät eivät vielä olleet ihan puolellani joten lähdin sitten tutkailemaan lähialueen kirpputoreja ja secondhand kauppoja. Oi mitä löytöjä sieltä onkaan löytynyt (kannatta käydä tsekkaamassa minun insta sivua niin näette siellä niitä lyöyöjä).

Kesiviikkona osui säät kohdilleen ja nokka kohti Porvoota. Porvoo mikä ihana kaupunki pienine putiikkeine ja kahviloine. Ensin piti käydä vähän tankkaamassa Bistro Sinnessa. Sinneen voi aina luottaa että saa hyvää ruokaa ja palvelua. Sieltä sitten otin pienen kävely lenkin vanhan kaupungin läpi unohtamatta tietenkään niitä ihastuttavia putiikkeja matkalla.
Raatitorille päästyäni Porvoon kaupungin museo oli sopivasti auki joten päätin mennä katsomaan että mitäs sieltä löytyykään. Oi miten ihana olikaan se toinen ja kolmas kerros siellä oli kauniita vanhoja koruja ja muita pien esineitä. Se pieni historia intoilija oli ihan innosta piukeena ;).
Sitten kello alkoikin olla jo vahvasti viiden puolella ja oli aika suunnata Helsinkiä kohti.

© Vkristiina 

© Vkristiina 


Seuraava päivä olikin omistettu Helsingille. Hietsun kirpparilla käytiin ja toisen aarteesta mun aarre tuli. Sitten merelle katseltiin ja auringosta nautittiin ja Eirassa käveltiin. Jäätelölle pysähdyttiin ja auringosta taas nautittiin. Sitten taas vähän käveltiin mutta nyt alkoi masussa huutaa nälkä joten Cafe Ursulassa pysähdyttiin herkkusalaatille. Pienen tauon jälkeen matka jatkui jo kohti kotia kun päivä illalle painui.

Loppuviikko kuluikin ihan vaan levätessä kotona sekä ruokaa tehdessä ja elokuva iltoja pitäessä.


Kolmas ja viimeinen viikko lähti käyntiin ihan rauhallisissa merkeissä ja odotellessa että vanhempani saapuvat suomeen kun mökkimatka siellä jo odotteli. Perjantaihin päästiin ja mökille nokka kohti otettiin. Maanantaihin asti siellä oleiltiin ja sitten arki jo minua kutsuikin.

© Vkristiina 

© Vkristiina 

© Vkristiina 

0 kommenttia:

Content by Veera.I. Sisällön tarjoaa Blogger.