Runosuoni kukkii jälleen...

23:11 Vkristiina 0 Comments

Eipä oo taas pitkään aikaan tullut kirjoiteltua ihan jo siitäkin syystä, että koulu hommat on pitänyt kiireisenä jo pitemmän ajan. Tästä pääsenkin ilo että, uutiseen pitkällisen työn tuloksena pääsin vihdoin tutkinto-opiskelijaksi Lahden ammattikorkeakouluun avoimen väylän kautta tuossa tammikuun loppupuolella. Tämä oli hieno saavutus mutta vielä hienommalta tuntuu sitten kun on ne Tradenomin paperit kädessä. 

Miten pääsin sitten tähän pisteeseen homma alkoi mulla jo 2014 syksyllä kun olin jo aikaisemmissa hauissa hakenut sisään mutta se jäi aina siitä matemaattis loogisista tehtävistä kiinni kun on keskivaikea lukihäiriö ja matemaattisia vaikeuksia. Siispä päätin lähteä yrittämään avoimen väylän kautta tässä kesti hiukan aikaa mutta ehkä se olikin ihan hyvä (sai vähän henkisesti kasvaa muutaman sentin).

No mitä se avoimessa amk:ssa opiskelu sitten tarkoittaa siellä voi valita polkuopinnot tai että ottaa vaan jotain täydentävää kurssia harrastuneisuuden tai vaikka omien taitojen kehittämiseen. Itse otin noita polkuopintoja liiketalouden linjalla (tai siis aloitin myynnin puolella mutta vaihdoin sitten liiketalouteen oltuani noin vuoden myynnin puolella koska en kokenut sitä myyntiä oikein omaksi)

Avoimessa opiskeleminen on hyvin helppoa loppujen lopuksi. Maksat lukukausi maksun jonka jälkeen mennään (ainakin Haaga-Heliassa) kuitin kanssa sinne opinto toimistoon josta saa sitten kaikki tunnukset sun muut tärkeät asiakirjat. Sitten kannattaa ottaa selville kuka on avoimen opinto-ohjaaja jotta opiskelu lähtee kulkemaan oikeaan suuntaan. Sieltä saa tukea kiperissäkin tilanteissa. 

Kirja liittyy media analyysin kurssiin © Vkristiina 


Haaga-Helian käytänteistä en viitsi sen enempää kertoa, kun kaikessa en ollut ehkä ihan samaa mieltä esim. miten kurssille valitaan oppilaat.

No mutta se siitä lyhyestä virsi kaunis vai miten se meni ;).

Nyt nokka kohti uusia jännittäviä seikkailuja Lahdessa…

0 kommenttia:

Content by Veera.I. Sisällön tarjoaa Blogger.